Sommeren er her og vi i medi Norway gleder oss over å kunne lansere nye friske farger og fashion elements, samt funksjonssoner for mediven 550.

Hvem har sagt at man ikke kan ha fine sommerben med medisinske kompresjonsstrømper?
La oss presentere sommerens nye farger og mønstre for fashion elements.

Dette året har medi fått hjelp av de som bruker produktene til daglig for å få frem nye farger og mønstre. Det nye designet ble utviklet i forbindelse med en konkurranse arrangert av medi Tyskland. Av de 160 innsendte bidragene var det mønsteret «Flowers» som stakk av med seieren, og et nytt Fashion element ble til. Både farger og mønstre går i sommerens tegn, og kombinerer funksjon og design på en helt ny måte. Fashion elements kan bestilles i alle tilgjengelige utførelser av mediven 550 ben, uten ekstra kostnad. De nye fargene og Fashion elements legges til i vårt allerede store utvalg av farger og mønstre, og gir deg som bruker flere muligheter enn noen gang innenfor vårt flatstrikkede sortiment.

En annen god nyhet er tilvalget funksjonssoner for kne i mediven 550 ben. Funksjonssonen innebærer at når man bøyer benet, drar det unike materialet seg sammen istedenfor å samles i knehasen. Samtidig får strømpene en fleksibel stretch over kneskålen. Brukerkomforten vil derfor øke både når man sitter, står og beveger seg.

Funksjonssone for albue er også utviklet for mediven 550 arm. Tilvalget anbefales for pasienter som holder albuene i samme posisjon over lengre tid, for eksempel når man jobber ved en PC.

Den siste og aller minste nyheten fra oss er avlastning for lilletå i mediven 550 ben. Dersom man er plaget med liktorn er man ofte sensibel for trykk på utsiden av foten. Med den nye avlastningssonen for lilletå i mediven 550 minimeres trykket og passformen forbedres. Dersom man har Hallux Valgus finnes det allerede tilsvarende avlastning på innsiden av foten.

Alle produktnyheter ovenfor er tilgjengelige fra 1. juni 2018. Klikk her for å se fargeoversikt.

Funksjonssone kne

Funksjonssone albue

Avlastning lilletå

 

 

 

 

mediven 550 fashion elements

25. juni 2018