Kontakt

Medi Norway

 

 

 

 

 

 

Adresse

medi Norway AS
Vestheimvegen 35
4250 Kopervik

Telefon: 52 84 45 00
Telefax: 52 84 45 09
E-post: post@medinorway.no

Åpningstider kontor

Mandag – Fredag: 08.00-16.00

Ta gjerne kontakt!

Våre medarbeidere

Ragnhild Davidsen, Daglig leder / sykepleier

E: ragnhild@medinorway.no T: +47 977 04 782

Ragnhild Davidsen er utdannet sykepleier, med videreutdanning i Pleie og behandling av kroniske sår. Hun tiltrådte 01.01.2018 som ny daglig leder i medi Norway AS. Ragnhild har erfaring fra hjemmesykepleie, og bred erfaring fra bandagistbransjen og butikkdrift. For tiden studerer hun i tillegg ledelse og økonomi. Ragnhild holder til ved medi Norway sitt hovedkontor på Karmøy.

Tore Sørlie, Salgssjef

E: tore@medinorway.no T: +47 954 53 030

Tore har bakgrunn som idrettsmassør og utdannelse innen markedsøkonomi. Han har bred erfaring fra leverandørsiden innen ortopediske hjelpemidler, bl. a. som salgssjef i Rehband Norge AS (Otto Bock Scandinavia), hvor Tore var i nesten 11 år. Tore begynte i rdh i mai 2007 og er bosatt på Tjøme utenfor Tønsberg. Tore er sammen med Janne, Lisbet og Vibeke medi Norways salgsteam.

Lisbet Valen, Produktspesialist / Sykepleier

E: lisbet@medinorway.no T: +47 906 02 816

Lisbet er utdannet sykepleier med spesialutdanning som Stomisykepleier. Hun har erfaring som sykepleier fra Kirurgisk avdeling ved Aker Universitetssykehus og Bærum sykehus. I tillegg har hun jobbet i bandagistbutikk og har erfaring med ulike kundegrupper innenfor denne bransjen. Lisbet har arbeidet for rdh og med medi sine produkter siden 1999. Ansvarsområder inkluderer salg, brukerstøtte og dokumentasjon, samt undervisning innen områdene kompresjonsstrømper og lymfødempulsator. Lisbet er bosatt i Bærum og utgjør sammen med Janne, Tore og Vibeke medi sitt salgsteam.

Janne Berger, Produktspesialist / sykepleier

E: janne@medinorway.no T: +47 915 21 689

Janne er utdannet sykepleier ved høgskolen i Bergen i 2000. Hun har erfaring som sykepleier fra hjemmesykepleien og sykehjem i kommunene Austrheim og Radøy. Janne har drevet bandagist i Lindås i mange år, og har jobbet der som daglig leder til hun begynte hos medi Norway i august 2016. Ansvarsoppgaver er salg og kundeoppfølging innenfor alle våre produktområder, og ellers undervisning innenfor kompresjons- og pulsatorbehandling. Janne er bosatt i Austrheim i Nordhordland, og utgjør sammen med Lisbet, Tore og Vibeke medi sitt salgsteam.

Vibeke Karlsrud Martinsen, Produktspesialist / Sykepleier

E: vibeke@medinorway.no T: +47 456 10 834

Vibeke ble ferdig utdannet sykepleier ved høgskolen i Østfold i 1999. Hun har variert erfaring som sykepleier fra sykehuset Østfold ved avdelinger som infeksjonsmedisin, hematologi og i psykiatrien. Videre jobbet hun som avdelingsleder på et sykehjem, før hun begynte i bandagist-bransjen i 2001. Her jobbet hun i 14 år- hvorav syv av dem som daglig leder for Banda Sykepleieservice i Fredrikstad. Vibeke begynte hos oss i Mai 2015 og er bosatt i Fredrikstad. Vibeke er sammen med Lisbet, Tore og Janne medi Norway sitt salgstem.

Hanne Stonghaugen, Markedsansvarlig

E: hanne@medinorway.no T: +47 976 14 812

Åsta Torkildsen, Kontorleder

E: aasta@medinorway.no T: +47 971 63 137

Åsta har merkantil utdanning og er kontorleder. Hun har arbeidet for rdh siden 1986, og har derved lengst fartstid av alle våre ansatte. Åsta er med sin kjennskap til bedriften, varesortimentet og de ulike fagfelt innen vår bransje en stor ressurs for medi Norway AS. Ansvarsområder inkluderer faktura, regnskap, ordremottak og brukerassistanse. Åsta er bosatt i Haugesund og arbeider ved vårt hovedkontor i Kopervik.

Ingrid Davidsen, Produktspesialist / Sykepleier

E: ingrid@medinorway.no T: +47 913 77 568

Ingrid er utdannet sykepleier ved Aust-Agder Sykepleierskole i 1980. Hun har lang og bred erfaring fra Kirurgisk avdeling ved Aust-Agder Sentralsykehus, Haugesund Sykehus og Hjemmesykepleien i Karmøy Kommune. Ansvarsområder inkluderer ordremottak og kundeveiledning, og hun arbeider mye med målsydde strømper. Hun er en av våre meget kompetente produktspesialister og har vært i bedriften siden 1999. Ingrid er bosatt på Karmøy og arbeider ved vårt hovedkontor i Kopervik.

Bente Velde, Ordremottak / logistikk

E: bente@medinorway.no T: +47 481 31 653

Bente har lang erfaring innen butikk og salg. Ansvarsområde inkluderer ordre/logistikk. Hun arbeider også med salgsstøtte. Bente har jobbet for rdh siden 1999. Bente er bosatt i Kopervik og arbeider ved vårt hovedkontor.

Margareth Johansen, Ordremottak / kontormedarbeider

E: margareth@medinorway.no T: +47 482 25 647

Margareth har utdanning innen markedsføring, regnskap og IT. Hun har arbeidserfaring fra kontor, butikk og salg. Margareth begynte hos rdh mai 2011, og har sine arbeidsoppgaver hovedsaklig knyttet til ordremottak, og IT / nettsider. Margareth er bosatt i Kopervik og arbeider ved vårt hovedkontor.

Rune Lund Odland, Logistikk / sjåfør

E: rune@medinorway.no

Rune har arbeidet i flere år på Norsk Hydro, Karmøy Fabrikker. Han begynte hos oss i desember 2010. Hans ansvarsområde er lager / logistikk.